Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

lijsttrekkersdebat 2010 - 16-2-2010

Vier jaar geleden besloten de politieke partijen en ondergetekende in gezamelijkheid ieder jaar een politieke avond in het hotel te houden als vervolg op het toenmalige lijsttrekkersdebat. Zo is het ook gebeurt.

Dit keer was het lijsttrekkersdebat 2010 in de aanloop naar de verkiezingen van 03 maart a.s. aan de orde. De avond was prima georganiseerd door de medewerkers van de griffie. Lijsttrekkers en hun secondanten hadden zich uitstekend geprepareerd op een pittig debat, dat die avond geleid werd door de bekende parlementair journaliste Wouke van Scherrenburg.

Er was een goede opkomst, de discussies hadden soms wat puntiger gekund, maar het geheel was toch een mooie 'warming-up' voor de aanstaande verkiezingen. Alvorens het zover is zullen de politieke partijen nog volop acte de présence geven op diverse lokaties in Papendrecht o.a. de winkelcentra.

Op de avond van de verkiezingen zelf, d.d. 03 maart, is er een voor het publiek openstaande bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis van ca. 21.30 tot ca. 23.30 uur. 

Vervolgens is er op vrijdag 05 maart een publieke bijeenkomst in diezelfde raadzaal, om 19.30 uur waar de officiële bekendmaking van de verkiezingen volgt met aansluitend een openbare vergadering waarbij van de lijsttrekkers en hun secondanten gevraagd wordt hun visie te geven op de uitslag en welke coalitie er hun inziens het meest voor de hand liggend is.

Ook het publiek mag daarop reageren !

Terug