Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

het BurgerJaarVerslag 2007 - 21-5-2008

De derde woensdag van mei is naar analogie van de derde dinsdag in september, die bekend staat als Prinsjesdag, steeds meer ingeburgerd als 'Verantwoordingsdag'. Deze dag verschijnt het kabinet in de Tweede Kamer om verantwoording af te leggen over het gevoerde beleid (Jaarverslag-Jaarrekening) van het afgelopen jaar.

Het is daarom dat ik er ook aan hecht om als het maar even kan op die dag mijn BurgerJaarVerslag over het voorafgaande jaar uit te brengen. Dit keer voorzien van een speciale editie het zogenaamde KidsBurgerJaarVerslag en een inzage van mijn aktiviteiten als burgemeester in de samenleving.

De presentatie van het BurgerJaarVerslag heb ik dan ook heel toepasselijk laten plaatsvinden in het verlengde van een Lagerhuisdebat gevoerd door leerlingen van beide middelbare scholen in Papendrecht. Dat was een geanimeerde discussie vol inzet, betrokkenheid en sportiviteit. Een welgemeend compliment voor deze leerlingen en hun begeleiders is hier dan ook zeker op z'n plaats.

U kunt het geheel uitgebreid vinden op de speciale pagina van deze website gewijd aan de BurgerJaarVerslagen van de afgelopen jaren.

Terug