Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

bekendmaking winnaar van de NRW Jaarprijs 2007 - 16-4-2008

Voor de 18e maal werd deze jaarlijkse prestigieuse prijs uitgereikt tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Raad van Winkelcentra(NRW). Het NRW is hét platform voor bedrijven en instellingen, die zich bedrijfsmatig bezighouden met winkelcentra en hun omgeving. Ieder jaar wordt door deze neutrale en onafhankelijke non-profit organisatie deze prijs uitgereikt voor de beste (her-)ontwikkeling van een winkelcentrum in Nederland. Vol spanning gingen we, wethouder Tegelaar en ondergetekende, naar Amsterdam waar e.e.a. plaatsvond.

Zoals bekend opende ik 26 october 2007 het nieuwe winkelcentrum de Meent. In januari van dit jaar ontving ik mede de jury die ons winkelcentrum kwam bezoeken ten einde ter plekke een toelichting te krijgen en haar eigen waarnemingen te doen. Op deze woensdag de 16e april werd de uitslag bekend gemaakt. De prijs heeft een belangrijke plaats verworven in de Nederlandse vastgoedwereld.

Helaas, onze Meent werd niet de uitverkorene. Dat werd de Passage te Den Haag; een klassiek winkelcentrum dat een algehele renovatie ondergaan heeft. Een goede winnaar, maar onze Meent was toch maar genomineerd en een waardige rivaal. Een stimunlans om door te gaan met de verdere ontwikkeling rondom de Meent ter verfraaiing van ons centrum in Papendrecht.

 

 

 

Terug