Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

Sportgala Papendrecht editie 2008 - 16-1-2008

Deze woensdagavond was het sportgala 2008 met de bekendmaking van de sportman, sportvrouw, de sportploeg en het sporttalent 2007.

Dit evenement dat gelukkig, sinds 2005 in het kader van Papendrecht 900, weer nieuw leven ingeblazen is was wederom een spannende en feestelijke bijeenkomst.

Samen met de wethouder was mij gevraagd om ook wat namen bekend te maken c.q. prijzen te overhandigen. Dat hebben we beiden met veel plezier gedaan. Het is fenomenaal wat er op sportgebied in Papendrecht allemaal gebeurt en dat moeten we enerzijds koesteren en anderzijds ook trots uitdragen.

Ik vond het een heel goed gebaar dat er ook een aanmoedigingsprijs sportvrijwilligers uitgereikt werd. Immers het zijn de vrijwilligers die heel veel tijd en moeite besteden/investeren om veel van het sportgebeuren mogelijk te maken. Zelf heb ik dat die avond ook graag nog eens benadrukt.

Het is goed dat de sport op zo'n avond centraal in de belangstelling staat, maar ook dat sportend Papendrecht ziet dat het niet alleen om de eigen prestatie gaat: er zijn vele sporters en verenigingen en enige samenhang en belangstelling voor elkaars prestaties is ook nooit weg. In die zin denk ik nog met veel plezier terug aan de zeskamp van een aantal aktieve verenigingen die in 2005 plaatsvond. Dat was een groot succes!

Daarnaast wil ik langs deze weg mijn welgemeende complimenten nog eens uitspreken voor de personen die samen zorgdragen voor de organisatie van dit sportgala. Het gala staat onder auspiciën van de Stichting Sportgala Papendrecht. Deze vrijwilligers verdienen een pluim voor hun initiatief en inzet. Op de avond zelf heb ik dat na afloop al zoveel mogelijk persoonlijk gedaan en bevestigd met een handdruk, maar nu bij deze dus ook publiekelijk. Dank voor jullie inzet mensen! 

Terug